30. elokuuta 2015

Veikkovertailu

Lidlin valikoimiin tuli kesän alussa kolme erilaista Veikko-olutta. Valmistajasta ei ole varmaa tietoa, tölkit kertovat vain, että oluet on valmistettu Suomessa. Tarkkaa hintaa ei tullut laitettua muistiin, mutta ne taisivat maksaa alle 2 € per tölkki. Nyt on aika laittaa veikot järjestykseen.


J: Meidän Veikko Vaalea Suomalainen Kesäolut. Tuoksussa on mallasta, sitrusta ja ruohoa. Maku on kevyt, maltainen, hieman sitruksinen. Melko tavanomainen lager, menisi janojuomana kuumana kesäpäivänä. Arvosana 0.


J: Meidän Veikko Suomalainen Ale. Tuoksussa on hedelmäisyyttä, karamellia, sitrusta ja banaania. Maku on sitruksinen, hedelmäinen ja karamellinen. Jälkimaku on katkerahko. Hieman vetisestä mausta huolimatta yllättävän hyvä bulkkiolueksi, arvosanaksi tulee +.


J: Meidän Veikko Hitaasti Kypsynyt Tumma Lager. Tuoksussa on karamellia, ruisleipää ja pähkinää. Maku on ruisleipäinen, hieman karamellinen ja aavistuksen paahteinen. Jälkimaku on vetinen ja hieman suklainen. Ei tämä huono ole, varsinkaan hintaansa nähden. Kokonaisuus on kuitenkin niin laimea, että arvosanaksi jää 0.

M: Maistuivat oluelle.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti