Viini & Ruoka 2016 // Lippuarvonta!

Sneak Peek -tunnelmia BasBas & Staff Wine Barissa

.....
Viini ja ruoka -messut ovat taas 27.-30.10.2016 Helsingin messukeskuksessa! Kävimme BasBas & Staff Wine Barissa kuuntelemassa ennakkotunnelmia Ocre Rouge -kuohuviinin ja pienen purtavan äärellä.

Tänä vuonna uutta ei ole ainoastaan nimi. Aiemmin Viini, ruoka ja hyvä elämä -nimellä kulkeneet messut ovat nyt ytimekkäästi vain Viini ja ruoka. Lisäksi tänä vuonna koko messualue on anniskelualuetta, mikä on sekä hyvä että nuoremmille messukävijöille hieman huonokin asia - toisaalta koko alueella voi nyt liikkua vapaasti viinilasin kanssa ja maistella ruoka-annoksia, toisaalta jos olet alle 18-vuotias, pääset alueelle vain täysi-ikäisen seurassa.

Tänäkin vuonna on tarjolla mielenkiintoisia tastingeja ja monenlaista ohjelmaa näytöskeittiössä. Me ilmoittauduimme Vuoden viinit -tastingiin ja toivottavasti osumme sopivasti paikalle, kun Champagne Barissa avataan päivän spessupullo. Kannattaa tutustua ohjelmaan!

Saimme arvottavaksi pääsylippuja (arvo 16 €) ja Viinistä viiniin -kirjoja. Osallistu arvontaan kertomalla, mikä messujen viineistä kiinnostaa eniten. Mainitse samalla, haluatko lipun vai kirjan. Jätä myös sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden. Vastausaikaa on 19.10. saakka.
Liput ja kirjat on arvottu, onnea voittajille!