19. marraskuuta 2016

Finca Las Moras Black Label Malbec 2013


Mikä viini? 
Finca Las Moras Black Label Malbec 2013 (San Juan, Argentiina; 100 % Malbec; 14,49 €)

Minkä kanssa nautittu? 
Burritot

Mitä etiketti lupaa? 
Kypsää luumua, kahvia, vaniljaa, suklaata, pehmeitä tanniineja

Mitä rypäle lupaa? 
Malbec: kirsikkaa, luumua, kahvia, suklaata ja nahkaa, karhunvatukkaa, mustikkaa, orvokkia ja jopa tammea, mustapippuria

Viini muualla 
Viinimaa

Muuta
Olemme tutustuneet tähän viiniin aiemminkin:

Kommentit 

M: Tumman purppuraisen viinin tuoksussa on kypsää herukkaa, luumua ja hieman nahkaa ja yrttejä. Alkoholi (14,5 %) tuntuu pienenä pistävyytenä. Viinin maku on runsaan marjainen, ikeniin tarttuvan tanniininen ja mausteinen, jälkimaussa on mausteita ja tummaa suklaata. Vaikka viini oli entuudestaan tuttu, siihen oli kiva tutustua perusteellisesti ruoan kanssa. Mukavan ryhdikäs Malbec saa arvosanakseen 0.

J: Viini on väriltään tumman purppurainen. Tuoksussa on mustaherukkaa, luumua, tummapaahtoista kahvia ja tummaa suklaata. Maussa on herukkahilloa, luumua, mausteisuutta ja suklaata. Tanniineja on melko paljon, hapokkuutta ei ole juuri lainkaan. Burritojen kanssa viini sopi kohtuullisesti, mutta ei ollut täydellinen valinta. Pihvi olisi sopinut tämän viinin seuraksi paremmin. Olen pitänyt viinistä aikaisemmillakin maistelukerroilla ja pidin nytkin, joten arvosanaksi annan +.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti