-->

4. maaliskuuta 2017

Tulossa: La Dolce Vita Vanhalla 10.-11.3.2017

Loskaisen kevään keskelle ilmestyy pian pieni pala Italiaa, kun Viini-lehti järjestää ensimmäisen kerran La Dolce Vita -tapahtuman (tapahtuma Facebookissa) Vanhalla ylioppilastalolla ensi viikonloppuna 10.-11.3.2017.

Ennakkotunnelmia bloggaajatapahtumassa: Casa Italian antipasti,  PdC Prosecco di Valdobbiane Superiore di Cartizze DOCG Brut, Col del Lupo Valdobbiane Prosecco Superiore DOCG ja Col del Lupo Valdobbiane Prosecco DOCG Col Fondo 
..
Jos haluat maistaa tarjolla olevaa yli 200 viiniä tai jos mielesi tekee Casa Italian antipasto-herkkuja tai RAO:n pizzaa, pastaa tai juustoja, suuntaa Vanhalle. Kuulimme huhuja Pasta dalla Formasta...

Tässä muutama tärppi:
  • Ihanan elämän ABC: Amarone, Barolo ja Chianti! 
  • Kuplia kevääseen tuovat proseccot ja franciacorta, Italian samppanja. Col del Lupolla on tarjolla hiivan päällä kypsytettyä col fondo -proseccoa ja PdC:llä Cartizzen alueella tuotettuja proseccojen Ferraria.
  • Viinipolkujen avulla eri alueiden viineihin on helppo tutustua.

La Dolce Vita -tapahtumaan on vapaa pääsy. Paperisten lipukkeiden sijaan käytössä on SeamChip-maksukortti, jolle voi ladata haluamansa määrän 2,50 €:n arvoisia digilipukkeita. Suurin osa viineistä maksaa 1-3 lipuketta, ruoka-annokset taas 3-4 lipuketta.

Ci vediamo!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti