Joulukalenteri 2019, luukku 1 - Sori After Ski IPA

On jälleen perinteisen joulukalenterin aika! Tänä vuonna kalenteri on koottu itse suomalaisista, maitokauppavahvuisista joulu- ja talvioluista. Jussi maistelee oluet sokkona eikä tiedä niiden järjestystä.

Sokkoarvio

Oluen väri on kellertävän oranssi. Tuoksussa on greippiä, trooppista hedelmää, mandariinia ja ehkä myös aavistus aprikoosia. Katkerassa maussa on greippiä, appelsiininkuorta ja sitrusta. Pitkä jälkimaku on vahvan greippinen ja sitruunainen. Tämän täytyy olla IPA.

Arvio


Not all beers of Autumn and Winter need to be darker than night - now we have a Winter IPA. When the best part of the sport is the aftermath, you need to have right sort of refreshments. This winter IPA is a fruity and hoppy thirst quencher full of tropical taste. Also, this beer is gluten-free.

After Ski (Sori Brewing)
Oluttyyppi: IPA
Alkoholia: 5,5 %
Hinta: 3,89 € / 0,33 l Sellon K-Citymarketissa
Joisin uudelleen (K/E): Kyllä

IPA:han tämä oli, kuten arvelinkin. Ei mitenkään erityisen mieleen jäävä olut, mutta hyvä IPA joka tapauksessa. Talviolueksi After Ski on vähän turhan kevyt. Tämä sopisi saunaolueksi ja menisi savulohen tai kuivahedelmäkakun kanssa. En harrasta laskettelua, joten en osaa sanoa miten tämä olut sopii juotavaksi laskettelun jälkeen.

Muut joulukalenterin oluet