Joulukalenteri 2021, luukku 12 - To Øl Whirl Domination IPA

Sokkoarvio

Olut on ananasmehun väristä ja sameaa. Valkeaa vaahtoa muodostuu kaadettaessa sormenleveyden verran. Tuoksussa on kypsää sitrusta, ananasta ja mangoa tai passionhedelmää. Keskitäyteläinen maku toistaa tuoksun aromeja, sitrus ja ananas jäävät siinä taka-alalle hedelmäisyyden hallitessa makumaailmaa. Jälkimaussa on hieman enemmän sitruksista hapokkuutta. Katkeruutta on kohtuullisesti. Tämä on jollain hedelmällä maustettu IPA.

Vinkki: "Melkein Bad Touch."



Arvio

Whirl Domination is the first IPA to be brewed in our shiny new brewhouse in Svinninge, so naturally, we were curious as to what our new baby could do! We pushed the hops to the limit, packing in as much aroma as possible to this fresh AF beauty. Thus begins a new era of our hoppy world domination - drink it, and embrace the future…

Olut: Whirl Domination
Oluttyyppi: IPA
Alkoholia: 6,2 % 
Joisin uudelleen (K/E): K

Kyseessä on IPA, mutta sitä ei ole maustettu millään hedelmällä. Oluessa on käytetty vehnää ja kauraa, mikä selittänee täyteläisen suutuntuman. Tämä on myös kalenterin ensimmäinen olut, jota saa Alkosta (4,17 €).

Taffel-kalenteri

Linssisips Salsa - tomaatti & chili. Oluen kanssa tämä oli ihan kohtuullinen yhdistelmä. 

Fazer-kalenteri

Jim-patukka. Tämä ei sopinut oluen kanssa lainkaan, patukan maku jyräsi oluen lähes kokonaan.

Viikkokatsaus

Kuluneen viikon kolme parasta olutta olivat Whirl Domination, Quantify Imperial Stout ja Lost All Reason - Christmas Banger DIPA.

Muut joulukalenterin oluet