Joulukalenteri 2021, luukku 7 - To Øl The Boss

Sokkoarvio

Olut on sameaa ja appelsiinimehun väristä. Valkeaa vaahtoa muodostuu kaadettaessa runsaasti eli kahden sormenleveyden verran. Tuoksussa on trooppista hedelmää, sitrusta ja ananasta. Katkerahko maku toistaa tuoksun aromeja sitruksen ollessa voimakkain aromi. Jälkimaussa on sitruksen lisäksi hieman greippiä. Katkeruus voimistuu jälkimaussa. Tämä on selkeästi NEIPA.

Vinkkinä tähän annettiin seuraavaa: "Vastentahtoinen Kouvola."



Arvio

The Boss is one of our core range beers here at Brus. We do subtle tweaks to the recipe every so often, but the hops and malt bill always stay the same. The Boss is a 6.8% DDH IPA with Citra, Amarillo, and Simcoe, and it’s packed to the brim with flavor. This is a perfect example of the New England style IPA. Be on the look-out for other versions of The Boss also!

Olut: The Boss
Oluttyyppi: NEIPA
Alkoholia: 6,8 % 
Joisin uudelleen (K/E): K

NEIPAhan se oli, kuten arvelinkin, ja menee kategoriaan ihan kiva perus-NEIPA. Ei se huono ole, mutta ei mitenkään erityinenkään. Ehkä se sopisi paremmin kesällä juotavaksi. Plussaa se saa kuitenkin etiketin kauniista betoniasetelmasta.

Taffel-kalenteri

Suolapähkinöitä. Ne sopivat oluen kanssa hyvin.

Fazer-kalenteri

Pätkis-patukka (taas, tällä kertaa kuitenkin pieni). Se ei sopinut lainkaan oluen seuraksi, patukan maku jyräsi oluen täysin.

Muut joulukalenterin oluet