Pravda Lviv Session IPA

Pravda on Lvivissä Ukrainassa sijaitseva panimo, joka on perustettu vuonna 2014. Panimon tuotantokapasiteetti on 1,5 miljoonaa litraa vuodessa ja se sijaitsee entisen tavaratalon tiloissa Lvivin keskusaukiolla.

Kaikki Ukrainaan liittyvät olutpostaukset pääset lukemaan tunnisteen "oluttaukrainalle" kautta. Ukrainaa voit tukea esimerkiksi tilaamalla itsellesi tai kaverillesi postikortin UA Postcardsista.

Lviv Session IPA
Ukraina; session IPA; 4,0 %; 4,09 € Ison Omenan K-Citymarketissa

Panimo Pravda

Panimon mukaan
Classic IPA with tropical and citrus aromas. It has a rich taste and balanced bitterness.

Oluttyypin mukaan
India pale ale (IPA) on pintahiivaolut, joka kehitettiin Britanniassa 1700-luvulla. IPA on voimakkaasti humaloitua ja yleensä vahvaa. Session IPA on matala-alkoholinen versio IPA:sta. Sen alkoholiprosentti on yleensä 3-5%.

Lyhyesti: katkera ja raikas IPA

Kommentit

M: IPA on gyyh.

J: Olut on sameaa ja kuparin väristä. Tuoksussa on trooppista hedelmäisyyttä, greippiä, appelsiininkuorta ja sitruunaa. Maku on hyvin katkera. Maussa on runsaasti greippiä ja havua sekä hieman sitruunaa ja ruohoa. Jälkimaku on havuinen ja greippinen. Kokonaisuus on kevyt ja raikas, kuten session IPA:lta voi odottaakin.

Oluessa oli trooppista hedelmää ja katkeruutta kuten panimo lupasi. Lviv maistuu varmasti IPA:n ystäville. Se on mukava kesäolut, joka ei kaipaa ruokaa seurakseen. Arvosanaksi annan +.