Masis Brewery Kamala Lager



Kamala luonto -sarjakuvaa tekevät Jarkko Vehniäinen ja Marja Lappalainen. Se ilmestyy nykyään Helsingin Sanomissa sekä useissa muissa lehdissä. 

Kamala luonto ja Masis Brewery ovat aikaisemmin tehneet yhteistyöoluena Kamala Sourin, nyt on vuorossa lager. Kamala Lagerin tölkkejä myydään kolmella eri etiketillä, joissa äreilevät sarjakuvasta tutut ilves, kärppä, majava, kettu, hirvi ja karhu.

Kamala Lager
Suomi; lager; 5,5 %; 4,90 € Masiksen panimokaupassa

Panimo Masis Brewery

Panimon mukaan
Kamala luonto on suomalainen sarjakuva, joka sisältää mustaa huumoria ja suoraa puhetta. Tutustu osoitteessa www.kamalaluonto.com ja elukkamania.fi ja löydä oma toteemieläimesi! Masis Breweryn kanssa yhteistyössä tehty Kamala Lager on kuin suomalainen metsä: raikas ja helposti lähestyttävä.

Oluttyypin mukaan
Lager on yleisnimi pohjahiivaoluille, joiden varastokäyminen tapahtuu viileässä ja joiden käymisaika on melko pitkä. Lagerit ovat yleensä kevyen maltaisia ja miedosti humaloituja.

Lyhyesti: raikas ja hedelmäinen lager

Tampereen ilves Ville-Veikko poseeraa ketun ja majavan kanssa
Kommentit

M: Maistuu oluelle.

J: Olut on kirkasta ja kullankeltaista. Sen tuoksussa on sitruunaa, ruohoa, maltaisuutta ja raikasta hedelmäisyyttä. Maussa on tuoksun aromien lisäksi aavistus herukanlehteä. Katkeruutta on kohtuullisesti. Maltaisuus vahvistuu jälkimaussa voimakkaimmaksi aromiksi, ja kokonaisuus on raikas.

Olut on luvatun mukaisesti raikas kuin sateen jälkeinen metsä. Siinä on hedelmäisyyttä, jonka avulla se erottautuu tavallisista lagereista. Arvosanaksi Kamala Lager saa ++.