Vaihtelun vuoksi resepti - ja vain ja ainoastaan resepti. Voileipäkakku on jo lapsuudesta tuttu klassikko, tässä siitä italialaishenkinen versio.
Täyte 1: meetvurstitahna
200 g aurinkokuivatun tomaatin makuista tuorejuustoan. 80 g meetvurstia
1/3 punasipuli
Sekoita tahnaksi esim. sauvasekoittimella.
Täyte 2: kurkkusalaatti
380 g valmista sinappikurkkusalaattia
Täyte 3: kinkkutahna
200 g kinkunmakuista sulatejuustoa 
  n. 80 g kinkkua 
  mausteeksi paprikajauhetta 
  
Sekoita tahnaksi.
Pohja
500 g ruisleipää viipaleina, esim. maalaisvuokaa 
  500 g vaaleaa leipää viipaleina, esim. täysjyväpaahtoleipää 
  Pohjan kostutukseen pari dl lihalientä 
Kuorrutus
200 g creme fraichea 
  200 g maustamatonta tuorejuustoa 
  mausteeksi paprikajauhetta, suolaa, pippuria 
  Vatkaa creme fraiche vaahdoksi, sekoita mukaan tuorejuusto. Mausta. 
Koristeeksi
prosciutto crudoa ja salamia esim. antipastolajitelmasta 
  kurkkua, kirsikkatomaatteja, hienonnettua punasipulia, rucolaa, parmesania
  raasteena tai lastuina 
Muuta
24 cm irtopohjavuoka 
  kelmua
Vuoraa irtopohjavuoka kelmulla. Leikkaa leipäviipaleista reunat pois. Asettele vuoan pohjalle ruisleipäkerros, kostuta. (Alinta kerrosta tarvitsee kostuttaa vähiten.) Lisää meetvurstitahna tasaisesti. Lisää seuraavaksi kerros vaaleaa leipää, kostuta, kurkkusalaatti, kerros ruisleipää, kostuta, kinkkutahna ja päällimmäiseksi kerros vaaleaa leipää. Kostuta. Peitä kelmulla, aseta kakun päälle paino ja anna sen maustua jääkaapissa yön yli.
Seuraavana päivänä tee kuorrutus ja koristele kakku.
