-->

2. kesäkuuta 2012

Casillero del Diablo Shiraz 2007


Mikä viini?
Casillero del Diablo Shiraz 2007 (100 % Shiraz; 9,99 €)

Minkä kanssa nautittu?
Pippuripihvi, röstiperunat

Mitä etiketti lupaa?
Metsämarjoja, tummaa suklaata, aavistus pippuria, pehmeitä tanniineja (saksaksi ja ranskaksi myös vaniljaa ja kahvia, englanniksi ei)

Mitä rypäle lupaa?
Shiraz: tanniineja, marjoja, mausteita, suklaata, kahvia, pippuria, joskus jopa hillomaista marjaisuutta

Kommentit

M: Viini on uutisten mukaan erinomaista vuosikertaa 2007 eikä siinä todellakaan ole valittamista, se onkin varsin herkullinen shiraz. Tuoksussa on marjoja ja aavistus pippuria ja vaniljaa. Sama jatkuu täyteläisessä maussa: hilloisia marjoja, aavistus pippuria ja vaniljaa. Tanniineja on sen verran, että viini kaipaa seurakseen liharuokaa, joten pihvin kanssa se sopii juuri passelisti. Jälkimaku on pitkä. Kaiken kaikkiaan varsin mainio viini.

J: Tuoksussa on tummia marjoja, tummaa suklaata, kahvia sekä aavistus pippuria. Maku on täyteläisen marjainen ja hyvin tanniininen. Erittäin sopiva viini pihvin seuraksi.

Viini muualla
Alko (vuosikerta 2010)
Pirunkellari
Casillero del Diablo

Röstiperunat


4-5 keitettyä perunaa
1 kananmuna
1 sipuli
30 g parmesaania

Raasta kylmät, keitetyt perunat ja parmesaani (jota voi olla enemmän tai vähemmän oman maun mukaan tai millainen pala nyt jääkaapista löytyykään). Silppua sipuli. Sekoita ainekset kananmunan kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla. Muotoile noin 1,5 cm paksuiksi kakkusiksi, paista pannulla.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti