28. maaliskuuta 2018

Salutorget Pop-up Champagne Bar

Samppanjat ja sapuskat tarjosi SalutorgetHuhtikuu on samppanjakuu! Grand Champagne Helsinki järjestetään taas 19.-21.4.2018. Sen kunniaksi Salutorget (Pohjoisesplanadi 15) ottaa varaslähdön ja avaa pop-up-samppanjabaarin heti pääsiäisen jälkeen 3.4.2018. Samppanjaa tarjoillaan lähes vappuun asti eli 28.4.2018 saakka.

Salutorgetin sommelier, viime vuoden Grand Champagne Challengen voittaja Deniz Löktas kutsui meidät ennakkotutustumaan baarin tunnelmiin.

Denizin samppanjamenu eli "soittolista" vaihtuu päivittäin: laseittain tarjolla on 5-6 samppanjaa ja pulloittain vielä lisää. Pientuottajat ovat vahvasti edustettuna yli 20 tuottajaa kattavalla listalla - tarjolla on tietenkin Salutorgetin talon samppanjaa Taittinger Brut Reservea, ja muista tuottajista mainittakoon mm. Philipponnat, Jacques Lassaigne, Fleury, Ruinart, Frederic Savart, Egly-Ouriet, Bereche, Bourgeois-Diaz, Legras & Haas ja Marie Courtin. Samppanjoita on tarjolla rajoitettu erä, joten ole nopea!

Lisäksi samppanjan kanssa on tarjolla sopivaa pikkusyötävää, esimerkiksi Piipanojan lohta ja majoneesia, ostereita tai pikkelöityjä kasviksia.

Jostain syystä emme ole aiemmin onnistuneet käymään Salutorgetissa, mutta Kauppatorin kulmalla sijaitsevan ravintolan jugendtyylinen miljöö oli niin hurmaava kuin mitä odotimmekin. Tuleva pop-up-samppanjabaari on siis erinomainen syy palata sinne joko Grand Champagnea tai vappua odotellessa.

Samppanjat tarjoillaan Lehmann Jamesse Prestige -laseista


...
Salutorgetin samppanjabaari on auki 3.-28.4.2018 - tai ehkä pidempäänkin, jos suosiota riittää.

Happy hour -20 % joka päivä klo 16-17.30 ja 20.30-21.30.
Grand Champagnen jatkoilla 21.4.2018 kaikki samppanjat -20 % alennuksessa klo 20.30 alkaen aina keskiyöhön saakka.

***
Ajankohtainen samppanjalista ja pikkusyötävien lista: Salutorget Pop Up Champagne Bar

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti