Masis Brewery Gothony Drama LagerGothony on 1993 perustettu yhtye, joka julkaisi kaksi demobiisiä ja hajosi vuonna 1999. Bändi kasattiin uudelleen vuonna 2019 uudistuneella kokoonpanolla, ja heti perään huhtikuussa 2023 Gothony julkaisi uuden singlen sekä musavideon. Täyspitkä levy on tulossa syksyllä 2023.

Single Patient 2442 julkaistiin virallisesti 15.4.2023 Bar Loosessa. Sen kunniaksi Masis Brewery valmisti virallisen bändioluen, onhan Gothonyn basisti Väiski Masiksen myyntitykki, joka tunnetaan myös tsa tsa tsaa -lausahduksestaan.

Gothony Drama
Suomi; lager; 5,2 %; 3,5 € Masiksen kaupassa 

Panimo Masis Brewery

Panimon mukaan:
This beer calls from the depths begging you to linger in this dream. The whisper of malt turns into a scream, I beg for hops release, knowing that I am forever bound to this pleasure.

Oluttyypin mukaan
Lager on yleisnimi pohjahiivaoluille, joiden varastokäyminen tapahtuu viileässä ja joiden käymisaika on melko pitkä. Lagerit ovat yleensä kevyen maltaisia ja miedosti humaloituja.

Lyhyesti: hedelmäinen lager

Kommentit

M: Maistuu oluelle.

J: Olut on kuparinväristä ja hieman sameaa. Tuoksussa on mallasta, greippiä ja aavistus karamellisuutta. Kevyen katkera maku toistaa tuoksun aromeja, siinä on myös appelsiinikuorta ja karamellisuus on hieman voimakkaampaa kuin tuoksussa. Jälkimaussa on mallasta, greippiä ja appelsiininkuorta.

Lageriksi Gothony Drama on yllättävän hedelmäinen. Se menee hyvin sellaisenaan musiikkia kuunnellessa eikä kaipaa ruokaa seurakseen. Tykkäsin, arvosanaksi annan +.