Joulukalenteri 2021, luukku 15 - To Øl Chugwork Orange

Sokkoarvio

Olut on hyvin sameaa ja väriltään oranssiin vivahtavan keltaista. Valkeaa vaahtoa muodostuu kaadettaessa kahden sormenleveyden verran. Tuoksu on melko mieto, siinä on tuoretta ananasta, sitrusta ja appelsiinimehumaista makeutta. Täyteläinen maku toistaa tuoksun aromeja, se on samaan aikaan sekä kirpeä että makea. Olut muistuttaa sekalaisista trooppisista hedelmistä tehtyä tuoremehua. No nyt on kyllä omituinen olut. Veikkaan tämän olevan jonkinlainen hedelmä-IPA.

Vihjeenä tälle annettiin "on sitä, miltä näyttääkin".



Arvio

Vanilla, orange, and lactose swirled together to make a sunny orange creamsicle reminiscent of your childhood, now thankfully reimagined in an alcoholic form. Though the sun in our sky may be gone for a while, the golden glow is well alive right here in this delicious brew!

Olut: Chugwork Orange
Oluttyyppi: Creamsicle w/ Orange & Vanilla
Alkoholia: 3,4 % 
Joisin uudelleen (K/E): K

Tyyliä en tunnistanut, koska en ole siitä koskaan kuullutkaan. Kyseessä on siis appelsiini-vaniljajäätelö eli suomalaisittain Tiikerijäätelö oluen muodossa. Tiikerijäätelö taitaa kyllä olla makeampaa kuin tämä olut. Alkuhämmennyksen jälkeen tämä on kyllä hyvä. Se maistuisi vielä paremmalta kesällä.

Taffel-kalenteri

Nacho Cheese Balls. Olut jyräsi naksujen maun täysin, joten se ei ollut kovin hyvä yhdistelmä. 

Fazer-kalenteri

Vadelmajogurtti-suklaapatukka. Jotenkin hämmentävästi tämä yhdistelmä toimi.

Muut joulukalenterin oluet