Joulukalenteri 2021, luukku 3 - To Øl 45 Days of Darkness

Sokkoarvio

Olut on väriltään tummanruskeaa. Beigeä vaahtoa muodostuu kaadettaessa noin sormenleveyden verran. Tuoksu on makeahko, siinä on ruisleipää, paahteisuutta ja makeaa maltaisuutta. Keskitäyteläistä makua hallitsee paahteisuus, siinä on myös samoja makeita aromeja kuin tuoksussa. Niiden lisäksi maussa on myös pähkinää ja viikunaa. Veikkaisin tämän olevan jonkinlainen tumma belgiolut, koska se tuo mieleen tumman Leffen. Alkoholia ainakin tuntuu olevan runsaasti.

Vinkkinä tähän annettiin seuraavaa: "Tää sopii sun persoonaan tai sitten tanskalaiset ovat optimisteja."



Arvio

A triple bock with allll the malts: Munich, Caramunich, Double Roasted Crystal, and Grand Master Kick-Ass Caramizzle. Okay, the last one was made up but you get the point. It’s Roasty, Toasty, and just the winter warmer you’ve been craving.

Olut: 45 Days of Darkness
Oluttyyppi: Triple Bock
Alkoholia: 10,0 % 
Joisin uudelleen (K/E): K

Olut ei ollut belgiolut, vaan triplapukki. Alkoholin määrän huomasi selvästi, mutta se ei maistunut läpi. Ehkä tällä selviäisi 45 päivän pimeydessä, jos olisi tarpeeksi pulloja.

Taffel-kalenteri

Nacho Cheese Balls. Olut peittää naksujen maun ensin alleen, mutta jälkimakuun tulee nachomaista vivahdetta. Yhdistelmänä tämä on ihan ok.

Fazer-kalenteri

Vihreät kuulat -patukka. Tämä kanssa käy sama efekti eli ensin patukan maku katoaa, mutta ilmaantuu jälleen jälkimaussa. Tämäkin on ihan ok yhdistelmä.

Muut joulukalenterin oluet