Joulukalenteri 2021, luukku 4 - To Øl Nice To Malt You 2.0

Sokkoarvio

Olut on tummanruskeaa. Beigeä vaahtoa muodostuu kaadettaessa noin sormenleveyden verran. Tuoksussa ja maussa on lähinnä paahteisuutta. Hentoa ruisleipäisyyttäkin on mukana. Suutuntuma on melko kevyt, melkein jopa vetinen. Jälkimakukin on paahteinen. Olisiko jonkinlainen maitokauppavahvuinen stout?

Tähän ei annettu mitään sen ihmeempiä vinkkejä, mutta kuulemma mieli teki hyräillä Rolling Stonesia.



Arvio

The days are shorter, the nights are longer and we are craving some winter warmth. That’s why we’ve ensured all the roasty-toasty flavors we love shining bright in all the darkness. This beer originally was brewed at BRUS, and was then brought to the city to be tested on our shiny new brewhouse. We’re pretty chuffed with the result.

Olut: Nice To Malt You 2.0
Oluttyyppi: Brown Ale
Alkoholia: 4,3 % 
Joisin uudelleen (K/E): E

Ei se ollutkaan stout, vaan brown ale. Ei tämä nyt kovin kummoinen olut ole. Se saattaisi mennä ruokajuomana joulupöydässä, sellaisenaan se ei oikein maistu.

Taffel-kalenteri

Tämän päivän luukusta tuli sipulidippi, joten turvauduimme varaluukkuun ja saimme Hearts-maissinaksuja. Suolaisen naposteltavan kanssa olut meni ihan hyvin, sen paahteisuus korostui.

Fazer-kalenteri

Dumle Snacks -patukka. Makean kanssa oluen keveys korostui ja se muuttui lähes vetiseksi. Ei ollut kovin hyvä yhdistelmä.

Muut joulukalenterin oluet