Flight Level Brewing Cloud Surfing



Flight Level Brewing on Haagassa Helsingissä toimiva uusi kiertolaispanimo, joka valmistaa oluensa United Gypsiesillä Lohjalla. Panimo päivittää kuulumisiaan ainakin Facebookiin ja Instagramiin, mutta somepostausten lisäksi panimosta ei löydy mitään sen tarkempia tietoja.

Nyt maistettu Cloud Surfing Hazy Pale Ale (tai Untappdin mukaan NEIPA) on Flight Level Brewingin toinen olut, ensimmäinen oli elokuussa julkaistu Cleared For Takeoff Hazy Pale Ale



Cloud Surfing 
Suomi; hazy pale ale/NEIPA; 5,5 %; 4,95 € Sellon K-Citymarketissa

Panimo Flight Level Brewing

Panimon mukaan adjust your vertical speed to minimum during descent and surf on top of the fluffy clouds. Remember to avoid those freaking CB clouds so that your ride continues as smooth as this beer tastes. This hazy one is DDH with Citra Cryo and Mosaic.

Oluttyypin mukaan
India pale ale (IPA) on pintahiivaolut, joka kehitettiin Britanniassa 1700-luvulla. IPA on voimakkaasti humaloitua ja yleensä vahvaa. New England IPA on sameaa, katkeruutta on vähemmän kuin IPA:ssa yleensä ja aromeissa on trooppisia hedelmiä. Hazy pale ale taas on enemmän tai vähemmän samea/utuinen, mehukkaammin humaloitu versio NEIPA:sta.

Lyhyesti: raikas ja trooppisen hedelmäinen olut

Kommentit

M: Maistuu oluelle. IPA on gyyh.

J: Olut on sameaa ja väriltään vaaleankeltaista, se muistuttaa hailakkaa appelsiinimehua. Kevyessä tuoksussa on sitrusta, ananasta, mangoa ja häivähdys appelsiinia. Maku on kuiva, se toistaa tuoksun aromeja ja siinä on lisäksi hieman greippiä. Suutuntuma on raikas ja kevyt, mutta ei vetinen. Katkeruutta ei ole kovin paljon. Jälkimaku on runsaan sitruunainen ja makua selvästi katkerampi.

Cloud Surfing on helppoa juotavaa, mutta jälkimaku voisi olla pidempi. Arvosanaksi annan +.