Pravda Fights Will Go On As Long As They Have To Micro IPA

Pravda on Lvivissä Ukrainassa sijaitseva panimo, joka on perustettu vuonna 2014. Panimon tuotantokapasiteetti on 1,5 miljoonaa litraa vuodessa ja se sijaitsee entisen tavaratalon tiloissa Lvivin keskusaukiolla.

Kävimme keväällä Tallinnassa ja Fights Will Go On As Long As They Have To kiinnitti huomiomme Kaubamajan olutosastolla, joten ostimme sen arvioitavaksi.

Kaikki Ukrainaan liittyvät olutpostaukset pääset lukemaan tunnisteen "oluttaukrainalle" kautta. Ukrainaa voit auttaa esimerkiksi HS:n listaamien järjestöjen kautta.

Fights Will Go On As Long As They Have To
Ukraina; micro IPA; 3,2 %; IBU 24; 3,30 € Tallinnan Kaubamajassa

Panimo Pravda

Panimon mukaan:
Fights will go on as long as they have to. It's one of the rules of the “Fight Club”, movie based on the book of the same name by Chuck Polanik, an American novelist of Ukrainian descent. These are politicians who defend the existence of Ukraine in a war for independence.

Oluttyypin mukaan
India pale ale (IPA) on pintahiivaolut, joka kehitettiin Britanniassa 1700-luvulla. IPA on voimakkaasti humaloitua ja yleensä vahvaa. Micro IPA on sen matala-alkoholinen versio.

Lyhyesti: mukavan katkera ja täyteläinen micro IPA.

Kommentit

M: Maistuu IPA:lle.

J: Olut on kullankeltaista ja hieman sameaa. Tuoksussa on trooppista hedelmää, mangoa, sitruunaa, ananasta ja hieman greippiä. Maku on katkeran greippinen ja hieman havuinen. Tuoksun aromit ovat maussa taka-alalla, siinä on myös hieman maltaisuutta. Maku on yllättävän täyteläinen näin miedoksi olueksi. Jälkimaussa on greippiä ja sitruunaa.

Fights Will Go On As Long As They Have To on oikein hyvä micro IPA, tykkäsin. Arvosanaksi olut saa +.