RPS Naughty BRGR Ja puita! Juicy Lager

Naughty BRGR on kehittänyt yhdessä RPS Brewing Co.:n erityisesti hampurilaisille tarkoitetun lagerin. Maistoimme sitä sellaisenaan ja heinäkuun kuukauden burgerin Texas BBQ BRGR:n kanssa.



Naughty BRGR Ja puita! Juicy Lager
Suomi; lager; 5,0 %; 3,99 € Sellon K-Citymarketissa, 8,90 € Sellon Naughty BRGR:issa

Panimo RPS Brewing Co.

Etiketin mukaan "Ja puita!" -sanonta juontaa sellaisen tarinan pohjilta, kun vanhoissa 6-lovisissa A-ryhmäläisissä laitetaan kutonen ranteella nurkan taaakse tupaan ja siitä puita! Silloin laulaa todella. Voit myös viedä mielitietyn tanssimaan, silloin sanotaan "ja puita!" Painetaan autossa lappua lattiaan ja puita! Otetaan huikka hyvää olutta ja puita!

Oluttyypin mukaan Lager on yleisnimi pohjahiivaoluille, joiden varastokäyminen tapahtuu viileässä ja joiden käymisaika on melko pitkä. Lagerit ovat yleensä kevyen maltaisia ja miedosti humaloituja.

Ruokana Texas BBQ BRGR -ateria

Lyhyesti: hedelmäinen lager

Kommentit

M: Maistuu oluelle, menee hyvin burgerin kanssa. Itse tosin join burgerini kanssa Naughty BRGR -punaviiniä.

J: Olut on kullanväristä ja aavistuksen sameaa. Tuoksussa on trooppista hedelmäisyyttä, sitruunaa ja hieman maltaisuutta. Tuoksu muistuttaa jonkin verran IPA:a. Kevyen katkera maku toistaa tuoksun aromeja, maltaisuus on siinä voimakkaampaa kuin tuoksussa. Jälkimaussa on maltaisuutta ja sitruunaa. Kokonaisuus on raikas.

Mehevän ja rasvaisen burgerin kanssa olut toimi erinomaisesti ja se menee hyvin sellaisenaankin. Arvosanaksi annan +.