Tired Uncle Brewing Co. Tropical Uncle NEIPA

Mikä sopisikaan pimeään ja kylmään talvi-iltaan paremmin kuin trooppinen NEIPA, jota siemaillessa voi unelmoida kesästä?

Tropical Uncle
Suomi; NEIPA; 7,3 %; 6,15 € (0,44 l) väsyneiden setien panimokaupassa

Panimo Tired Uncle Brewing Co.

Panimon mukaan
Crafted with precision and passion, this brew takes you on a tantalizing journey to a sun-soaked paradise. Three exceptional hop varieties - Simcoe, BRU-1, and the elusive HBC630 experimental hops - intertwine harmoniously, conjuring a flavor profile that dances gracefully across your palate.

Oluttyypin mukaan
India pale ale (IPA) on pintahiivaolut, joka kehitettiin Britanniassa 1700-luvulla. IPA on voimakkaasti humaloitua ja yleensä vahvaa. New England IPA on sameaa, katkeruutta on vähemmän kuin IPA:ssa yleensä ja aromeissa on trooppisia hedelmiä.

Lyhyesti: trooppisen hedelmäinen NEIPA



Kommentit

M: IPA on gyyh.

J: Olut on sameaa ja kupariin vivahtavan keltaista. Tuoksussa on trooppista hedelmää, mangoa, persikkaa, appelsiininkuorta ja häivähdys appelsiinimarmeladia. Täyteläisessä, mehumaisessa maussa on tuoksun aromien lisäksi sitruunaa ja greippiä. Tuoksu on makeampi kuin maku. Maku ei ole aluksi kovin katkera, mutta greippinen katkeruus voimistuu jälkimaussa peittäen muut aromit. Alkoholi ei varsinaisesti maistu, mutta sen määrän huomaa.

Tropical Uncle oli lupausten mukaisesti trooppinen ja toi häivähdyksen kesää talven keskelle. Arvosanaksi se saa +.