Tired Uncle Brewing Uncle of Puppets NEIPA


Kun yhdistetään Metallican Master of Puppets ja NEIPA, onko lopputulos loistava vai asia, jota ei pitäisi olla? Entä montako Uncle of Puppets -olutta kuluu Master of Puppets -levyä kuunnellessa?

Uncle of Puppets
Suomi; NEIPA; 5,8 %; 6,15 € panimon kaupassa

Panimo Tired Uncle Brewing

Panimon mukaan
The Uncle of Puppets NEIPA is a very tasty and aromatic beer, double-dry-hopped with delightful New Zealand hops: Nectaron, Riwaka, and Motueka. The aromas are vibrant and captivating, featuring notes of juicy tropical fruits like pineapple and passionfruit, complemented by zesty citrus and lime. Hints of stone fruit and sweet floral undertones add complexity, making this beer a sensory delight.

Oluttyypin mukaan
India pale ale (IPA) on pintahiivaolut, joka kehitettiin Britanniassa 1700-luvulla. IPA on voimakkaasti humaloitua ja yleensä vahvaa. New England IPA on sameaa, katkeruutta on vähemmän kuin IPA:ssa yleensä ja aromeissa on trooppisia hedelmiä.

Lyhyesti: kevyt ja trooppisen hedelmäinen NEIPA

Kommentit

M: NEIPA on gyyh.

J: Olut on sameaa ja vaaleankeltaista. Tuoksussa on sitruunaa, ananasta ja mangoa. Raikas, kevyen katkera maku toistaa tuoksun trooppisen hedelmäkimaran. Maussa on myös vähän greippiä. Jälkimaku on sitruunainen ja hieman makea. Kokonaisuus on kevyt.

Master of Puppets kestää 55 minuuttia ja sekuntia. Sen aikana kului kaksi olutta. Uncle of Puppets ei ole kovin heviä juotavaa, vaan se on enemmänkin kepeä kesäolut. Toisaalta se ei ole virallinen bändiolut, joten sen ei tarvitse kuvastaa levyä, josta se on saanut innoituksensa. Väri- ja makumaailman puolesta Uncle of Puppets vie ajatukset enemmän 72 Seasons -levyyn. Tykkäsin oluesta joka tapauksessa. Arvosanaksi se saa +.