Olaf Brewing x Mighty Finland Olut M/22



OTAN-oluella otsikoihin päässyt Olaf Brewing on tehnyt uuden armeijahenkisen oluen. M/22 on kehitettty yhteistyössä maanpuolustukseen ja kokonaisturvallisuuteen keskittyvän sosiaalisen median yhteisön Mighty Finlandin kanssa.



Olut M/22
Suomi; lager; 4,5 %; 3,59 € Sellon K-Citymarketissa

Panimo Olaf Brewing

Panimon mukaan inttikulttuuri, intin aikaiset muistot ja tarinat sekä yhteinen vastuu turvallisuudesta elävät vahvana Suomessa. Tätä sukupolvelta toiselle periytyvää kulttuuria halutaan oluella nostaa esille. Olut M/22 on laadukkaista raaka-aineista valmistettu makoisa lager, joka nautitaan jääkylmänä. Tällä yhteistyöoluella Olaf brewing ja Mighty Finland nostavat kädet lippaan suomalaiselle maanpuolustustahdolle. Asento, lepo, kippis.

Oluttyypin mukaan
Lager on yleisnimi pohjahiivaoluille, joiden varastokäyminen tapahtuu viileässä ja joiden käymisaika on melko pitkä. Lagerit ovat yleensä kevyen maltaisia ja miedosti humaloituja.

Ruokana kimchipossua

Lyhyesti:hyvä peruslager

Kommentit

M: Maistuu oluelle

J: Sokka lähtee irti kohtuullisen helposti, mutta oluttölkin panssarointi jättää runsaasti toivomisen varaa. Tuoksussa on mallasta, hedelmäisyyttä ja nurmiporan tetsaamaa ruohoa. Suutuntuma on keskitäyteläinen. Maku toistaa tuoksun aromeja, maltaisuus on siinä vahvin aromi. Maussa on myös hieman sitruunaa. Jälkimaku on hedelmäinen ja maltainen.

M/22 on hyvä peruslager, mutta se erottuu muista vastaavista yhtä paljon kuin Simo Häyhä lumimyrskyssä. Arvosanaksi annan 0.