Barbers & Beer Company Soturi Pils

Barbers & Beer Company tarjoaa nimensä mukaisesti parturipalveluja ja pienpanimo-oluita. Ketjulla on tällä hetkellä liikkeet Jätkäsaaressa, Kalliossa ja Leppävaarassa. 

Leppävaaran Barbers & Beer täytti 1.11.2023 yhden vuoden. Juhlatarjouksena saa lauantaihin 4.11. asti hiustenleikkuun 20 €:lla ja kaupan päälle ilmaisen oluen. Jussi kävi parturissa ja maistoi samalla toisen Barbers & Beerin omista oluista.



Soturi
Suomi; pils; 5,0 %; 9,00 € paikan päällä nautittuna

Panimo Vakka-Suomen Panimo

Panimon mukaan (Untappdiin skannatun viivakoodin perusteella sama kuin Keller Pils)

Oluttyypin mukaan
Pils(ner) on tšekkiläisestä Pilsenin kaupungista alun perin kotoisin oleva pohjahiivaolut. Pils on yleensä voimakkaasti humaloitu ja väri vaihtelee vaaleasta kullankeltaiseen.

Lyhyesti: raikas ja hedelmäinen pils.

Kommentit

J: Olut on kullankeltaista ja sameaa. Tuoksussa on mallasta, ruohoa, sitruunaa ja hedelmäisyyttä. Keskitäyteläinen maku toistaa tuoksun aromeja. Maku on aluksi hedelmäinen ja sitruksinen, mutta muuttuu jälkimakua kohden vahvan maltaiseksi. Katkeruutta on kohtuullisesti. Jälkimaussa on maltaisuuden lisäksi hieman ruohoa.

Hiustenleikkuun ja oluiden yhdistäminen on hauska idea. Oluita voi halutessaan juoda paikan päällä myös ilman hiustenleikkausta. Soturi on raikas ja maukas pils. Arvosanaksi olut saa 0.