Joulukalenteri 2022, luukku 17 - The Bronx Brewery Boom Boom IPA

Sokkoarvio 

Olut on sameaa ja vaaleankeltaista. Tuoksussa on sitruunaa, ananasta ja jotain hedelmää - olisiko mangoa? Kevyessä ja kohtalaisen katkerassa maussa on samoja aromeja kuin tuoksussa, vahvin aromi on kirpeä sitruuna. Jälkimaussa on sitruunaa ja greippiä. Tämä on Hazy IPA.

Vihjeeksi tälle annettiin Vengaboys - Boom, Boom, Boom, Boom!!

Arvio

One of the most explosive IPA’s we’ve ever brewed, it’s no surprise our brewers called it The Boom Boom the moment it rolled off the line. This seasonal favorite’s got a heavy hop aroma & a slightly tart, gently bitter finish…with a light body & a sneaky 8.1% abv.

Olut: Boom Boom
Oluttyyppi: IPA
Panimo: The Bronx Brewery
Alkoholia: 8,1 %
Joisin uudelleen (K/E): K

Vuonna 2011 perustettu The Bronx Brewery sijaitsee nimensä mukaisesti New Yorkin Bronxissa. Panimo keskittyy pale ale -tyylisiin oluisiin.

Oluttyyli meni melkein oikein. Alkoholin määrää ei huomaa ja olut on helppoa juotavaa, joten näitä joisi huomaamattaan useamman ja aamulla olisi päässä boom boom -olo. Hyvä IPA, tykkäsin.

Fazer-kalenteri

Da Capo -patukka. Se ei käynyt lainkaan oluen seuraksi. Oluen katkeruus ei toiminut suklaan kanssa ja patukan täyte oli liian vahvan makuista.

Muut joulukalenterin oluet