Joulukalenteri 2022, luukku 3 - Mother Earth Brewing Company Heavy Cloud

Sokkoarvio 

Olut on sameaa ja vaalean appelsiinimehun väristä. Tuoksussa on kirpeää sitruunaa, ananasta ja trooppista hedelmää. Raikas maku toistaa tuoksun aromeja, sitruuna on voimakkain aromi. Jälkimaussa on sitruunaa ja greippiä. Suutuntuma on kevyt, mutta ei vetinen. Tämä on NEIPA.

Vihjeeksi tälle annettiin Michael Jackson - Earth Song

Arvio

Leaning on a slightly higher finishing gravity rather than adjunct sugars for body, Heavy Cloud is Lactose-free and features the smooth, low-bitterness impression that fans of the style love. A cloud-like haze is derived from a generous bill of wheat and oats. Finally, the aroma and flavor scream tropical oasis - passion fruit, pineapple, lychee and coconut.

Olut: Heavy Cloud
Oluttyyppi: Hazy IPA
Panimo: Mother Earth Brewing Company
Alkoholia: 6,5 %
Joisin uudelleen (K/E): K

Mother Earth Brewing Company on perheomisteinen panimo, joka perustettiin San Diegon piirikunnassa 2010. Sillä on toimintaa nykyisin Vistassa Kaliforniassa ja Nampassa Idahossa.

Arvaukseni meni hyvin lähelle, sillä NEIPA ja Hazy IPA ovat lähes sama asia. Ainoa ero on, että NEIPA:t ovat yleensä täyteläisempiä kuin Hazy IPA:t. Hyvä olut joka tapauksessa.

Fazer-kalenteri

Fazerin Sininen -patukka. Se ei sopinut oluen kanssa lainkaan, olut ei saanut pyyhittyä suklaan rasvaa suusta ja suklaa jyräsi oluen aromit.

Muut joulukalenterin oluet