Joulukalenteri 2022, luukku 2 - Revolution Brewing Anti-Hero

Sokkoarvio

Olut on kirkasta ja kuparinväristä.  Tuoksussa on greppiä, appelsiininkuorta ja hedelmäisyyttä. Maku on katkera ja toistaa tuoksun aromeja. siinä on myös sitrusta. Jälkimaku on runsaan havuinen ja greippinen. Tämä on perinteinen IPA tai jopa DIPA.

Vihjeeksi tälle annettiin DMX - X Gon' Give It To Ya

Arvio

The supremely aromatic American hop assault arrives with massive citrus, pine, and floral notes building to a bright, crisp finish. An American hop assault for all the ambivalent warriors who get the girl in the end. “Look, I ain't in this for your revolution, and I'm not in it for you, Princess.”

Olut: Anti-Hero
Oluttyyppi: IPA
Panimo: Revolution Brewing
Alkoholia: 6,7 %
Joisin uudelleen (K/E): K 

Chicagolainen Revolution Brewing avautui helmikuussa 2010 panimoravintolana ja tuotteiden myynti tölkeissä alkoi 2012. Panimon taustalla on Josh Deth, joka aloitti panimoalalla jo 1995.

Kyllähän IPA:n tunnisti helposti. Anti-Hero on melko suoraviivainen IPA, mutta se toimii kuin Deadpoolin paranemisvoima.

Fazer-kalenteri

Julia-patukka. Patukan geneerisen hedelmänmakuinen marmeladitäyte sopi yllättävän hyvin oluen kanssa. Makea marmeladi voimisti hieman oluen hedelmäisyyttä ja oluen katkeruus oli hyvä vastapaino makeudelle.

Muut joulukalenterin oluet