Joulukalenteri 2022, luukku 18 - Otter Creek Brewing Bonus Stage IPA

Sokkoarvio 

Olut on oranssiin vivahtavan tummankeltaista ja sameaa. Tuoksussa on sitruunaa, ananasta, mangoa ja trooppista hedelmää. Kevyen katkera maku toistaa tuoksun aromeja. Suutuntuma on keskitäyteläinen. Jälkimaku on voimakkaan greippinen ja sitruunainen. Tämä on Hazy IPA.

Vihjeeksi tälle annettiin Audio Cluster - Space Invaders Extreme



Arvio

Bonus Stage IPA packs everything we’ve learned about dry-hopping, hop scheduling and stable haze into one crushable cans. Crack open and let your taste buds conquer the layers of citrus and tropical fruit flavors derived from late additions of Galaxy, Citra and Simcoe hops.

Olut: Bonus Stage
Oluttyyppi: (Hazy) IPA
Panimo: Otter Creek Brewing
Alkoholia: 6,7 %
Joisin uudelleen (K/E): K

Otter Creek Brewing on perustettu 1991 ja se sijaitsee Middleburyssa Vermontissa. Massachusetts Bay Brewing Company eli Harpoon Brewery osti (tämänkin) panimon vuonna 2022.

Oluttyyppi oli melko helppo arvata, sillä samanlaisia oluita on ollut joulukalenterissa jo muutama. Bonus Stage on maukas IPA, joka maistuu retropelejä pelatessa ja myös sellaisenaan.

Fazer-kalenteri

Pätkis-patukka. Se ei sopinut oluen kanssa lainkaan. Tämä ei ollut joulukalenterien ensimmäinen IPA ja Pätkis -yhdistelmä, eikä se ole koskaan toiminut.

Viikkokatsaus

Kuluneen viikon kolme parasta olutta olivat Cream and Sugar Please, Barney Flats Oatmeal Stout ja Flannel Friday.

Muut joulukalenterin oluet