Joulukalenteri 2022, luukku 14 - Anderson Valley Brewing Company Barney Flats Oatmeal Stout

Sokkoarvio 

Olut on tummanruskeaa. Tuoksussa on ruisleipää, viikunaa, luumua ja hieman paahteisuutta. Makeahko maku toistaa tuoksun aromeja, siinä on enemmän paahteisuutta kuin tuoksussa. Maussa on myös kahvia ja tummaa suklaata. Tämä on stout.

Vihjeeksi (hyvin epämääräiseksi sellaiseksi) tälle annettiin Northern Exposure Intro



Arvio

The deep ebony color, voluptuous mahogany head and bold, roasty flavors in our Barney Flats Oatmeal Stout are what serious beer drinkers expect from this style. Aromas of freshly baked bread, espresso, and dried cherries meld seamlessly with rich toffee flavors and a creamy mouth feel to create an unparalleled drinking experience.

Olut: Barney Flats
Oluttyyppi: oatmeal stout
Panimo: Anderson Valley Brewing Company
Alkoholia: 5,8 %
Joisin uudelleen (K/E): K

Boonvillessä Kaliforniassa sijaitseva Anderson Valley Brewing Company perustettiin jo 1987, jolloin Yhdysvalloissa oli vain 20 pienpanimoa. Panimon maskotti on etiketissäkin esiintyvä Barkley, joka on lajiltaan "beer" (bear + deer). Legendan mukaan Barkleyn voi nähdä hiippailevan panimon lähistöllä - ainakin jos juo tarpeeksi monta olutta.

Oluttyyli meni puoliksi oikein. Kaura toi suutuntumaan mukavasti pehmeyttä, tykkäsin.

Fazer-kalenteri

Pätkis-patukka. Se sopi oluen kanssa kohtuullisen hyvin. Olut pärjäsi patukan mintulle aina jälkimakuun asti, jolloin minttu palasi ja jyräsi oluen aromit.

Muut joulukalenterin oluet